Barn i gudstjänsten

Lilla gruppen har målat sin bild av himlen.

Söndax pratar om Jeremia. Jer 1: 6-8

Välkommen till Söndax!

För alla barn som kommer till gudstjänsten.

Vi är med på gudstjänsten i kyrksalen till att börja med. När vår jingel spelas, oftast efter kollekten, går vi till sporthallen för en gemensam samling innan vi delar upp oss i olika grupper. Vi leker, berättar ur Bibeln, pysslar, ber eller sjunger och under sommarhalvåret flyttar vi gärna utomhus på baksidan.

Söndax pågår tills gudstjänsten är slut och då får du som förälder gärna hämta ditt barn.

Mamma och pappa får naturligtvis följa med också om det behövs, men för att få gå själv ska du ha fyllt tre år och kunna sitta med på en samling. Du är välkommen till Söndax tills du gått ut sjätte klass.

För barn som är yngre än tre år finns det ett fint lekrum med högtalare intill kyrksalen.

Lilla: 3-6 år (har inte börjat förskoleklass). Huvudledare: Linda Berglund 070-314 36 71

Mellan: Förskoleklass-åk 3. Huvudledare: Helena Johansson 070-273 64 36

Stora: Åk 4-6. Huvudledare: Gustav Ek 070-438 71 18.

Vill du hjälpa till på Söndax? Eller vill du komma och berätta om vad Jesus betyder för dig i ditt liv?  Kontakta någon av huvudledarna.

Vi ses på Söndax!