Följ med på läger

Våra vinterläger 2017

1

Varmt välkommen med på vinterläger! Furuhöjdskyrkan arrangerar fyra olika vinterläger och hoppas att du/ni vill följa med på något av våra läger. Här nedan finns mer information om respektive läger och vem du ska kontakta för mer info. Varmt välkommen med!

Lördax till Zillertal

Du som går första året på gymnasiet och uppåt är välkommen att följa med på skidläger vecka 8 (18-25 februari) då åker vi till Zillertal!

Familjelägret till Sälen

Välkomna alla Familjer på en skidresa till Sälen vecka 10 (8-12 mars). Tre härliga skiddagar har vi tillsammans i Lindvallen och vi bor gångavstånd från backen.

+ 25 till Zillertal

Du som är +25 år är välkommen att följa med på en läger vecka 13 (25 mar-1 apr). Vi möter våren i Österrike med grönska i dalen och härligt skidväder på bergen.

Fredax till Trysil

Du som går i årskurs 7-9 är hjärtligt välkommen att följa med på skidläger till Trysil vecka 15 (9-15 april). En dundervecka helt enkelt!

Lördax till Zillertal

Vecka 8 arrangerar Furuf (Furuhöjdskyrkans ungdomsförening) ett skidläger för dig född -00 eller tidigare. Resan bär av mot Zillertal i Österrike där det finns gott om nedfarter i alla svårighetsgrader samt otrolig natur. Vi kommer dela en underbar gemenskap med Jesus i centrum!

En dag på läger innehåller det mesta

Vi börjar dagen med frukost och lyssnar sen på en morgonandakt där någon läser och delar med sig från Bibeln. Sen åker vi bussen till pisterna och samlas mitt på dagen för hemensam ”macklunch”. Vid 16 åker bussen tillbaka till gården där middagen står redo. På kvällarna är det bibelstudium om aktuella ämnen, samtalsgrupper, kvällskul, en stund för vila, kvällsandakt och lovsångsstund.

Pris: Arbetande: 3500 kr / Studerande: 2900 kr
(3000:-/2600:- för medlem i Furuf) i priset ingår allt utom liftkort.

Har du frågor/vill anmäla dig

Kontakta gärna ungdomspastor Patrik Jonsér 070-28 26 129 alt. Robin Larsson 076-16 90 805 furuf@furuhojdskyrkan.se.

+ 25 läger till Zillertal

Välkommen med på läger till Österrike tillsammans med Furuhöjdskyrkan.

Vi inbjuder dig som är +25 år att följa med. Vi åker lördagen den 25 mars och kommer hem den 1 april. Härlig skid- och snowboard åkning i olika backar. I byn finns badhus, café och lite affärer. Vandringsleder för den som vill se sig om i den fina omgivningen.
Kvällarna får vi lyssna på inspirerande bibelstudium och så avslutar vi dagen med lovsångsstund.

Pris: 3.800 kr (medlem i furuhöjdskyrkan 3.300 kr)

Här kan du ladda ner en folder med mer information.

Kontakta Mia Jansson: 076-289 80 30, mia@furuhojdskyrkan.se

Familjeläger

Välkommen med på familjeläger till Sälen tillsammans med Furuhöjdskyrkan.

Vi bjuder in alla familjer att åka med på en lägervecka onsdag till söndag. Vi spenderar tre härliga skiddagar i Lindvallen Sälen. Vi bor i Blåbandslokalen intill, gångavstånd till skidbacken. Där finns flera härliga nedfarter som passar alla åldrar.

På kvällarna blir det aktivitet för hela familjen, kvällsfika och när barnen går och lägger sig avslutar föräldrarna tillsamman med inspirerande bibelstudium och härliga lovsångsstunder.

I den här foldern finns mer information. (öppnas i ny flik)

Pris: 3.900 kr för en familj.

Kontakta Furuhöjdskyrkan 0174-10027, info@furuhojdskyrkan.se

Fredax till Trysil

På påsklovet är det äntligen dags för oss åk 7-9 att åka på skidläger! Årets resa går till Trysil i Norge där vi kommer att få ha en härlig lägervecka tillsammans! Skidläger är en dundervecka med härlig gemenskap, skid/snowboardåkning, nya vänner, spännande frågor om livet och mycket mera. En vecka du helt enkelt inte kan missa!

En dag på läger ser ut ungefär så här

8.00 Frukost
9.30 Skidor/snowboard/vadduhelståkernerförbacken
12.30 Mackor
17.00Middag
18.30 Bibelstudium
20.00 Kvällskul (lekar, spex, skoj)
21.00 Kvällsfika
21.30 Andakt
frivillig lovsångsstund/sova

Hoppas du vill åka med! Om du känner dig osäker på just detta med skidåkningen, oroa dig icke! Vi ledare har skidskola för alla som vill.

Pris: 2300 kr (Då ingår 5-dagars liftkort)

Kontakta Tomas Fredriksson, 073 9868861

Inspirationsvideos från tidigare läger