Följ med på läger

Våra vinterläger 2018

Varmt välkommen med på vinterläger! Furuhöjdskyrkan arrangerar fyra olika vinterläger och hoppas att du/ni vill följa med på något av våra läger. Här nedan finns mer information om respektive läger och vem du ska kontakta för mer info. Varmt välkommen med!

Lördax till Zillertal

Du som går första året på gymnasiet och uppåt är välkommen att följa med på skidläger vecka 8 (17-24 februari) då åker vi till Zillertal!

Familjelägret till Sälen

Välkomna alla Familjer på en skidresa till Sälen. Tre härliga skiddagar har vi tillsammans i Lindvallen och vi bor gångavstånd från backen. Mer info kommer!

Fredax till Trysil

Du som går i årskurs 7-9 är hjärtligt välkommen att följa med på skidläger till Trysil vecka 14 (1-7 april). En dundervecka helt enkelt!

Lördax till Zillertal

Vecka 8 arrangerar Furuf (Furuhöjdskyrkans ungdomsförening) ett skidläger för dig född -01 eller tidigare. Resan bär av mot Zillertal i Österrike där det finns gott om nedfarter i alla svårighetsgrader samt otrolig natur. Vi kommer dela en underbar gemenskap med Jesus i centrum!

En dag på läger innehåller det mesta

Vi börjar dagen med frukost och lyssnar sen på en morgonandakt där någon läser och delar med sig från Bibeln. Sen åker vi bussen till pisterna och samlas mitt på dagen för hemensam ”macklunch”. Vid 16 åker bussen tillbaka till gården där middagen står redo. På kvällarna är det bibelstudium om aktuella ämnen, samtalsgrupper, kvällskul, en stund för vila, kvällsandakt och lovsångsstund.

Har du frågor/vill anmäla dig

Kontakta gärna ungdomsledaren Sofia Ek 0736502522 furuf@furuhojdskyrkan.se.

Familjeläger

Välkommen med på familjeläger till Sälen tillsammans med Furuhöjdskyrkan.

Vi bjuder in alla familjer att åka med på en lägervecka onsdag till söndag. Vi spenderar tre härliga skiddagar i Lindvallen Sälen. Vi bor i Blåbandslokalen intill, gångavstånd till skidbacken. Där finns flera härliga nedfarter som passar alla åldrar.

På kvällarna blir det aktivitet för hela familjen, kvällsfika och när barnen går och lägger sig avslutar föräldrarna tillsamman med inspirerande bibelstudium och härliga lovsångsstunder.

Kontakta Furuhöjdskyrkan 0174-10027, info@furuhojdskyrkan.se

Fredax till Trysil

På påsklovet är det äntligen dags för oss åk 7-9 att åka på skidläger! Årets resa går till Trysil i Norge där vi kommer att få ha en härlig lägervecka tillsammans! Skidläger är en dundervecka med härlig gemenskap, skid/snowboardåkning, nya vänner, spännande frågor om livet och mycket mera. En vecka du helt enkelt inte kan missa!

En dag på läger ser ut ungefär så här

8.00 Frukost
9.30 Skidor/snowboard/vadduhelståkernerförbacken
12.30 Mackor
17.00Middag
18.30 Bibelstudium
20.00 Kvällskul (lekar, spex, skoj)
21.00 Kvällsfika
21.30 Andakt
frivillig lovsångsstund/sova

Hoppas du vill åka med! Om du känner dig osäker på just detta med skidåkningen, oroa dig icke! Vi ledare har skidskola för alla som vill.

Kontakta Sofia Ek 0736502522

Inspirationsvideos från tidigare läger