Ljudarkiv

Lyssna på inspelade predikningar

Lyssna på Roslagskonferensen 2018

Har du missat något möte under Roslagskonferensen 2018 eller vill du lyssna igen? Här hittar du ljudfilerna till varje möte!

klicka här för att lyssna

Predikningar

Våra gudstjänster är öppna för alla att komma och vara med på. Vi spelar in predikan och lägger ut den som ljudfil på vår hemsida. På den här sidan listar vi de senaste predikningarna.

PHP Warning, file: /www/webvol34/ir/sds35y2yzv59g5k/workroom.furuhojdskyrkan.se/workroom/include/global.php #17, message: Use of undefined constant site_path_extension - assumed 'site_path_extension' (this will throw an Error in a future version of PHP)

För tillfället finns inga tillgängliga ljudklipp.