Rum för Liv

Rum för Liv – 2020 – nr 2
Rum för Liv – 2020 – nr 2 773 1024 Oscar Engström

Rum för Liv – 2020 – nr 2

Rum för Liv heter informationsbladet som Furuhöjdskyrkans församling delar ut till boende i Olandsbygden. Den finns även tillgänglig direkt här på hemsidan som hemladdningsbar pdf. I bladet går det att ta del av det senaste programmet, intressanta artiklar och vittnesbörd. Ifall du har något du vill bidra med, är du välkommen att höra av dig.

Rum för Liv – 2020 – nr 1
Rum för Liv – 2020 – nr 1 773 1024 Oscar Engström