Gimogårdskyrkan.
Ny församling i Gimo

Gimogårdskyrkan är en nystartad internationell kyrka i Gimo som hälsar människor välkomna från alla världens hörn. Adress: Textilgatan 8, Gimo

Välkommen att vara med här i kyrkan! Vi firar gudstjänster varje söndag och den 26 juni blir det final för våren med en stor ute gudstjänst kl 10:30 då även Furuhöjdskyrkan är inbjuden. Sedan åker vi till Furuhöjdskyrkan och firar Gudstjänst varje söndag under sommaren kl 10:30 och varje onsdagskväll har vi lovsång och bönekvällar. Mer information om sommarens program finns i kalendern.

Sommar semester vid Mälaren

3-7 augusti öppet för alla! Drakuddens lägergård vid Bro. Planera in och välkommen med på en härlig sommarsemester med Gimogårdskyrkan. Bad vid egen strand, fotboll och vollyeboll, lek och tävlingar, god mat och samtal om livet och så läser vi bibeln, sjunger lovsång och upplever gemenskap och stor glädje. Alla åldrar välkomna!

1200 kronor för vuxen, 500 kronor för barn över 5 år. Ring och anmäl dig till Gunilla 0708-758458

Sommar kidz 28-30 juni

Alla barn är välkomna att göra något riktigt kul under tre dagar. ”Bara vanligt vatten” blir temat. Vi kommer att jobba med vatten. Det blir vattenballonger, vattenfall, vattenkrig, besök av brandkåren. Vi avslutar med en Water-festival.

Diakon för arbetet är Gunilla Petersen 0708-758458 och Lasse Levén är missionspastor och ansvarig för planteringen i Gimo.

Bilder från Gimogårdskyrkan